EPDM dakbedekking

Vrijblijvende offerte

Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie aanvragen.

EPDM Dakbedekking door Unico Dakdekkers

Bij Unico Dakdekkers begrijpen we hoe belangrijk het is om kwalitatieve dakbedekking te hebben en daarom bieden wij hoogwaardige EPDM dakbedekking services aan onze klanten. Een sterke dakbedekking is namelijk cruciaal voor het beschermen van uw huis en uw bezittingen tegen de elementen. Als u op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare optie, dan is EPDM dakbedekking wellicht precies wat u nodig heeft. We vertellen u graag alles over de voordelen van EPDM dakbedekking, ons vakmanschap en waarom Unico Dakdekkers de juiste en betrouwbare keuze is voor zulke projecten.

Wat is EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het is een soort synthetische rubber dat wordt gebruikt als dakbedekking. Het wordt vaak gebruikt voor platte en licht hellende daken, omdat het goed bestand is tegen UV-straling en weersinvloeden. EPDM dakbedekking heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud. Het materiaal is ook bestand tegen scheuren en barsten, wat betekent dat het minder vaak gerepareerd hoeft te worden dan andere soorten dakbedekking. Dit zijn de redenen dat dit type dakbedekking vaak geprezen wordt om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een EPDM dakbedekking bent u verzekerd van een goed dak!

Voordelen van EPDM dakbedekking

Naast de eerder genoemde voordelen heeft EPDM dakbedekking nog veel meer positieve punten ten opzichte van andere soorten dakbedekking. Een fijn voordeel van EPDM dakbedekking is dat het zeer gemakkelijk over de versleten bedekking van uw huidige dak kan worden geplaatst. Deze hoeft u niet eerst te verwijderen. Door simpelweg de nieuwe EPDM-folie over de bestaande dakbedekking aan te brengen, wordt het renovatieproces snel en eenvoudig, wat extra werk en kosten scheelt.

Misschien het grootste voordeel is dat er absoluut geen risico is op waterlekkage als de EPDM dakbedekking goed wordt aangelegd. Dat komt omdat deze dakbedekking bestaat uit één geheel van rubberfolie. Hierdoor zijn er dus geen naden, zoals bij bitumen, waardoor risico op lekkage verminderd wordt. EPDM dakbedekking is ook een stuk milieuvriendelijker dan andere soorten dakbedekking. Het materiaal is 100% recyclebaar en bevat geen schadelijke chemicaliën. Dit maakt het een geweldige keuze voor milieubewuste huiseigenaren en bedrijven. Voor de mensen die al helemaal van de natuur houden, is dit type dakbedekking ook nog eens de beste optie om een groen dak overheen te leggen.

Prijs van EPDM Dakbedekking bij Unico Dakdekkers

Wanneer u uw EPDM dakbedekking wilt laten leggen door Unico Dakdekkers, dan betaalt u vaak een prijs per vierkante meter. Dit betekent dat de totale kosten afhankelijk zijn van de afmetingen van uw dak. Hoe groter het dak, hoe hoger de prijs zal zijn. Naast de grootte van het dak, zal de prijs ook afhankelijk zijn van de dikte. Er zijn namelijk verschillende soorten EPDM dakbedekking met verschillende diktes beschikbaar. Een dunne folie is vaak goedkoper, maar kan wel invloed hebben op de kwaliteit en levensduur van de EPDM dakbedekking. Daarom is het belangrijk om goed advies in te winnen bij een professionele dakdekker, zoals Unico Dakdekkers. Wij zullen transparant met u overleggen wat de beste keuze is voor uw dak, en rekening houden met uw budget.

Waarom Unico Dakdekkers

Bij Unico geloven we in open communicatie en eerlijkheid. We begrijpen dat het plaatsen van een nieuwe dakbedekking een grote investering kan zijn. Daarom zullen we altijd eerlijk de beste keuze binnen uw budget voor uw dak voorstellen. Hierdoor zult u als klant altijd volledig op de hoogte zijn van onze diensten en prijzen voordat we aan het werk gaan. Dit baseren we niet op onze eigen woorden, maar op die van onze tevreden klanten. We hebben namelijk jarenlange ervaring in de branche en hebben op deze manier een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele dakdekkers. We gebruiken ook alleen hoogwaardige materialen en hebben het beste vakmanschap om ervoor te zorgen dat uw dakbedekking op de lange termijn bestand is tegen alle soorten weersomstandigheden.

We zijn ook trots op onze klantenservice. Onze medewerkers zorgen ervoor dat we altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Dit is ook terug te zien in de uitstekende klantbeoordelingen die we hebben ontvangen. We blijven altijd ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een plaatsing van EPDM dakbedekking op uw dak? Dan kunt u gebruik maken van de service van Unico Dakdekkers. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Na uw aanvraag, zult u meer inzicht krijgen in wat zo’n project kost, welke werkzaamheden het vereist en hoelang het ongeveer zal duren. We zullen samenwerken met u om uw behoeften en budget te begrijpen en u de best mogelijke oplossing te bieden. Unico biedt concurrerende prijzen en kwalitatief hoogwaardige diensten aan, en we zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Tevredenheidsgarantie

Gecertificeerd

Vooruitstrevend

Hulp nodig met uw EPDM dakbedekking?

Unico Dakdekkers helpt u vandaag nog verder!