Dakreparatie

Vrijblijvende offerte

Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie aanvragen.

Voor Vakkundige Dakreparatie

Wanneer u dakwerkzaamheden wilt laten uitvoeren, gaat u het beste in zee met een betrouwbaar dakdekkersbedrijf. U wilt dat alles vlot en professioneel verloopt en u wilt uiteraard geen problemen of onaangename verrassingen. Unico Dakdekkers kan u hierbij helpen, en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Sinds 2003 zijn wij actief in deze branche en nemen wij zowel kleine als grote opdrachten aan met evenveel enthousiasme. Wij gaan tot in de kleinste hoeken van Nederland om uw dak de nodige reparatie, renovatie of onderhoud te geven. U krijgt van ons gratis dakinspectie met bijbehorend professioneel advies dat u vrijblijvend kunt aannemen. Unico Dakdekkers staat u bij met raad en daad. Neem vandaag nog contact op, zodat wij in actie kunnen komen!

Reparatie plat dak

Reparaties aan platte daken komen vaker voor dan bij hellende daken. De dakbedekking van platte daken gaat minder lang mee, waardoor slijtage en schade sneller optreden en reparatie nodig is. Het is daarom belangrijk om deze daken regelmatig te laten controleren om lekkages te voorkomen. Als bitumen of andere dakbedekking voor platte daken enkele jaren oud is, kunnen er naden loskomen of scheuren ontstaan. De randen bij dakramen of schoorstenen zijn gevoelige plekken die extra controle nodig hebben. Losgekomen stenen kunnen op uw dakbedekking vallen en extreme weersomstandigheden kunnen uw dakbedekking beschadigen. Reparaties aan platte daken zijn over het algemeen eenvoudiger en goedkoper dan reparaties aan hellende daken, vanwege de minder complexe dakstructuur en het goedkopere en makkelijker te repareren dakbedekkingsmateriaal. Neem direct contact op met Unico Dakdekkers zodra u schade opmerkt. Wacht niet tot er sprake is van lekkage!

Reparatie hellend dak

Dakpannen kunnen scheuren of loskomen door vallende stenen van uw schoorsteen, terwijl nokvorsten door hevige wind kunnen loskomen. Tijdens stormweer kunnen zware takken van bomen op uw dak terechtkomen, en langdurige blootstelling aan hemelwater kan ook voor schade zorgen. De gebieden rondom schoorstenen en dakramen zijn het meest gevoelig voor schade of slijtage.

Kapotte dakpannen worden vervangen, lekkages en spleten worden gedicht, en loodslabben worden opnieuw vastgemaakt of vervangen. Periodieke controle van uw dak kan meestal voorkomen dat de schade erger wordt en reparaties kunnen u helpen uw dak in topconditie te houden. Reparaties zijn snel uitvoerbaar en zijn meestal niet erg duur. Dit helpt uw woning waterdicht te houden, wat de belangrijkste functie van een dak is: u een droge en comfortabele leefomgeving bieden.

Veiligheid

Bij zowel kleine als grote dakwerkzaamheden nemen wij altijd de nodige veiligheidsmaatregelen volgens de wetgeving. Klussen op hoogte laat u daarom beter over aan ervaren dakdekkers met de juiste materialen om de werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. Unico Dakdekkers is aangesloten bij de brancheorganisatie en voldoet aan alle eisen. Wij werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen en blijven op de hoogte van nieuwe EU-regelgeving. Veilig werken is van essentieel belang bij werkzaamheden van zowel korte als lange duur. Bij werkzaamheden van korte duur wordt doorgaans valbescherming toegepast met behulp van veiligheidslijnen. Voor werkzaamheden van lange duur worden er structurele maatregelen getroffen, zoals dakafzetting en een stelling. Door regelmatig cursussen valbeveiliging te volgen, beheersen onze dakdekkers veilige werkmethodes.

Het verloop

Na een dakinspectie stellen we een reparatieplan op en voeren we dit uit. Hierbij worden alle nodige veiligheidsmaatregelen genomen en wordt het te repareren deel doorgaans vrijgemaakt van vuil en andere obstructies. Een schoon oppervlak is de basis voor een goede reparatie, tenzij het deel volledig wordt afgebroken en vervangen. Het nieuwe deel is sowieso schoon. Na de werkzaamheden controleren we of de reparatie voldoet aan de eisen op het gebied van stevigheid en waterdichtheid. We zorgen er uiteraard voor dat de werkplek netjes wordt opgeruimd en achtergelaten. Als u dat wenst, laten we u graag het resultaat zien. Indien nodig kunnen we foto’s delen van het gerepareerde deel, zodat u niet zelf het dak op hoeft te gaan om het te inspecteren.

Urgente dakreparaties

Een dakreparatie wordt meestal gepland op afspraak, waarbij een datum wordt overeengekomen die zowel voor u als voor ons het beste past. Bij urgentie is dit echter een ander verhaal. Wanneer een dakreparatie spoed heeft, zoals bij lekkage waarbij water letterlijk uw woning binnendringt, komen wij met spoed bij u langs. Wij hebben hiervoor een spoeddienst waar altijd iemand beschikbaar is. U kunt deze dienst dag en nacht bereiken, 24/7. Twijfel niet, maar bel ons direct! Een lekkage is namelijk geen grap en wij weten als geen ander welke schade water kan veroorzaken. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade en de kosten worden. Bespaar uzelf grote kosten en geef ons een seintje. Unico Dakdekkers is snel ter plaatse en verhelpt uw lek. Een dakreparatie met spoed behandelen wij zoals het hoort. Bij Unico Dakdekkers zit u goed!

Tevredenheidsgarantie

Gecertificeerd

Vooruitstrevend

Hulp nodig met uw dakreparatie?

Unico Dakdekkers helpt u vandaag nog verder!