Stormschade

Vrijblijvende offerte

Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie aanvragen.

Stormschade specialisten

Ten minste één keer per jaar treft ons land stormweer en langs de kustlijn kan dit zelfs vaker voorkomen, wat kan leiden tot nog grotere overlast of schade! In zeer korte tijd kan een storm schade veroorzaken die kan oplopen tot miljoenen euro’s. Stormschade is een bekend probleem en Unico Dakdekkers kan u hierbij perfect bijstaan met daadkracht en toewijding. Ons professionalisme is alom bekend tot in de kleinste hoeken van Nederland en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel! Onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers zijn stuk voor stuk bekwame vakmensen die dagelijks het beste uit zichzelf halen. Deze dakspecialisten volgen regelmatig cursussen zodat wij u ook in de toekomst kunnen blijven bekoren met onze realisaties. Sinds 2003 hebben wij als ervaringsdeskundige een uitstekende reputatie opgebouwd en zijn wij een betrouwbare keuze om uw dakproject naar uw wensen af te werken of schade van welke aard dan ook te herstellen. Een flinke storm of windstoten kunnen schade aan uw dak veroorzaken, aarzel niet en neem contact op met Unico Dakdekkers voor snelle en effectieve reparatie.

Wat moet ik doen?

Zolang het stormt is het verstandig om binnen te blijven. Materiële schade is herstelbaar en vervangbaar, fysieke schade oplopen als mens is onnodig en kan onvoorziene gevolgen hebben. Neem dus geen risico’s, een storm is meestal van korte duur! Wanneer de wind is gaan liggen, kunt u het beste foto’s maken en eventueel de opgelopen schade ook filmen. Dit kan later handig zijn. Meld de schade bij uw verzekeraar en neem contact op met Unico Dakdekkers. U kunt dan puin of schade die binnen uw mogelijkheden ligt, beginnen op te ruimen of te repareren. De overige schade ruimen wij op met de juiste middelen en we lossen het probleem op door middel van reparatie of vervanging. Unico Dakdekkers komt snel in actie en verhelpt professioneel stormschade aan uw dak.

Stormschade voorkomende tips

Allereerst is het belangrijk om regelmatig grote of lange takken van bomen of struiken te snoeien die bij storm kunnen afbreken. Controleer enkele keren per jaar of alles rond uw woning, bedrijfspand, tuinhuis, garage of schuur nog goed vast zit. Denk bijvoorbeeld aan dakgoten, regenpijpen, dakpannen, schuttingen, zonnepanelen, waslijnen, barbecues of bloembakken. Losse of zwakke onderdelen kunnen tijdens hevige windstoten losraken. Wanneer er storm wordt voorspeld, sluit dan alle ramen en deuren en berg parasols, tuinmeubelen en andere attributen op of bind ze stevig vast. Rol ook uw zonnescherm op. Bij storm is er vaak ook wateroverlast, dus zet alles wat waardevol is en laag bij de grond staat, hogerop. Deze tips helpen u om stormschade tot een minimum te beperken.

Schadevergoeding en verzekeringen

Wanneer is er sprake van een storm? En bent u wel goed verzekerd? Schade door een storm wordt pas vergoed bij een storm vanaf windkracht 7. Daarnaast is het afhankelijk van welke verzekering u heeft afgesloten. U vindt stormschade gewoonlijk terug onder uw opstal- of inboedelverzekering. Lees dus uw verzekeringspolis grondig door om de voorwaarden te ontdekken. Naast directe schade kan er ook gevolgschade zijn door de storm, zoals waterschade doordat er lekkage is ontstaan door wegwaaiende dakpannen of takken, of buren die schade hebben omdat uw boom op hun woning is gevallen. Ook hiervoor kunt u uw verzekering aanspreken. Auto’s zijn bij een storm ook vaak de dupe, dan doet u een beroep op uw autoverzekering. Weet u niet precies wat u moet doen, dan kan Unico Dakdekkers u op weg helpen om de juiste stappen te ondernemen.

Stormschade snel verhelpen

Heeft de dakbedekking van uw woning of bedrijfspand stormschade opgelopen? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen om verdere schade en hoge kosten te voorkomen. Schade aan de dakbedekking kan leiden tot lekkages, wat vervolgens kan leiden tot waterschade aan uw inboedel, machines, houtwerk, enzovoort. Snelle interventie is cruciaal wanneer hemelwater uw pand binnenkomt. De dakspecialisten van Unico Dakdekkers kunnen in geval van ernstige stormschade snel ter plaatse zijn. Indien noodzakelijk kunnen wij gelijk een noodreparatie uitvoeren om uw dak weer stormvast te maken. Heeft u behoefte aan een specialist in dakbedekking en het verhelpen van stormschade? Neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Een stormbestendig dak

U kunt Unico Dakdekkers ook gerust inschakelen om uw dak te laten controleren of het wel stormbestendig is. Een grondige dakinspectie voorkomt eventuele stormschade of andere problemen aan uw dakbedekking. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie of een bestandsopname, zodat u er zeker van bent dat uw dak op en top stormbestendig is. Afhankelijk van het type dakbedekking bieden wij een oplossing om uw dak windvast te krijgen. Indien nodig kunnen wij ook direct reparaties, onderhoud of renovaties uitvoeren. Daarnaast kan Unico Dakdekkers uw dak beheren, zodat eventuele problemen in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord en opgelost. In geval van lekkage is snel handelen noodzakelijk. Unico Dakdekkers biedt een 24/7 spoeddienst aan, neem dus contact met ons op voor snelle hulp!

Tevredenheidsgarantie

Gecertificeerd

Vooruitstrevend

Hulp nodig bij stormschade?

Unico Dakdekkers helpt u vandaag nog verder!